Web Analytics

"Naadloos, beveiligd en mobiel gegevens delen met uw medewerkers en externe partners over uw netwerk en het web."

Het FileMaker-platform.

FileMaker is een complete en krachtige 'Rapid Application Development' tool, die het mogelijk maakt om snel,flexibel en intuïtief database toepassingen te realiseren voor Microsoft Windows, Mac, iOS, tablet en webbrowser.

FileMaker is een dochter van Apple en heeft tot op heden ongeveer 24 miljoen licenties verkocht, is beschikbaar in 15 talen en meer dan 2 miljoen downloads van FileMaker Go in de App Store.

Het platform staat ons toe om snel in te spelen op de eisen van individuen tot organisaties met honderden medewerkers.

Onderdelen van het FileMaker-platform:

  • FileMaker Pro Advanced: de client software voor Windows en Mac.
  • FileMaker Go: mobiele oplossingen voor iPhone, iPad en iPod Touch.
  • FileMaker WebDirect; uw applicaties toegankelijk voor webbrowsers mobiel en desktop.
  • FileMaker Server: server software die uw gegevens beheert en deelt met FileMaker Pro, Go en WebDirect gebruikers.
  • FileMaker Cloud: eenvoudig gegevens delen in de cloud, gehost door Amazon Web Services (AWS)

Voordelen van het FileMaker-platform:

Kostprijs is beter beheersbaar. FileMaker biedt een framework waardoor het mogelijk is om oplossingen te maken op een fractie van de tijd in vergelijking met traditionele software ontwikkeling.  Hierdoor zal de kost lager liggen en de flexibiliteit tijdens de ontwikkeling hoger.

Modulair: uw applicatie wordt modulair opgebouwd, hierdoor is het mogelijk om al snel van start te gaan met een module en kan de volledige implementatie gespreid worden in tijd en kosten.

Modules zijn herbruikbaar en behoeven soms slechts kleine aanpassingen om aan de behoeften van uw organisatie te voldoen, hierdoor zal de gemiddelde kostprijs lager liggen, vergeleken met een traditioneel software ontwikkeltraject.

U bent eigenaar van de software en heeft het volledig beheer in eigen handen.  Uw systeem is open, transparant en gedocumenteerd opgebouwd. U beslist hoe de software moet werken en u beslist hoe hij zal evolueren met de tijd en veranderende marktomstandigheden. U bepaalt mee hoe de gebruikersinterface eruit zal zien, een modern en gebruiksvriendelijk design volgens de huisstijl van uw organisatie.

Basefactory is een handelsnaam van CoMpro bvba, Boshoek 200, 2530 Boechout, België - BE0473.426.019